Donații

Fuss NEKI! Udvarhely

Run for IT!
Odorhei

Evenimentul a terminat

Ne vedem în vara anului 2024!

Vezi cât de mult au strâns organizațiile!

Vizualizare

Planul programului
Run for IT! Odorhei

Aici găsești sfaturi utile.

Fuss NEKI! Udvarhely
27 iulie – 21 august
anunțarea programului, înregistrarea ONG-urilor
22 august – 11 septembrie
înregistrarea ambasadorilor
12 septembrie – 9 octombrie
perioada de strângere de fonduri
8 octombrie
Run for IT! Odorhei, ediția a 12-lea
19-30 octombrie
anunțarea rezultatelor
de la 31 octombrie
încheierea contractelor de finanțare cu ONG-uri

Ziua evenimentului

Anul acesta ambasadorii alergători și plimbători participă la Run for IT! împreună la un loc nou-nouț:
Start: Piața Márton Áron 9 (Patkó)
Traseu: Piața Márton Áron → Piața Városháza → Strada Kossuth Lajos → Piața Márton Áron 

Cicliștii și ambasadorii, care trăiesc în străinătate (sau în alte județe) parcurg distanța planificată pe propriul traseu, fie în echipă, fie individual. Este important ca toată lumea să realizeze angajamentul în ziua evenimentului, la ora stabilită (între orele 11 – 13).

Ce este Run for IT!?

Run for IT! este un program de strângere de fonduri bazat pe un eveniment sportiv, care sprijină inițiativele comunitare ale ONG-urilor, și ajută la strângerea fondurilor necesare pentru punerea lor în aplicare.

Sunt implicate ONG-uri, ambasadori, donatori (persoane fizice, întreprinderi) și voluntari. Punctul culminant al programului este un eveniment sportiv, o alergare/plimbare comună și o cursă de biciclete.

Succesul programului constă în mobilizarea și implicarea la scară largă, bazate pe contacte personale și pe rețelele acestora. Astfel, mesajul și ambiția comună vor fi auzite.

Mulți oameni ajută comunitatea în multe moduri diferite!

Regulamentul

Orice ONG sau grup de inițiativă poate participa la program, al cărui formular de înscriere, depus până la termenul limită, a fost acceptat de către Fundația Comunitară din Odorheiu Secuiesc. Proiectul trebuie să ofere soluție la o problemă comunitară, cu un rezultat măsurabil, să genereze o schimbare în viața comunității cu posibilitatea de implementare în 3-6 luni (costul operațional ≠ proiect comunitar).

Cum funcționează?

Fuss NEKI! Udvarhely

1

ONG-uri
Aplicați ca organizație
27. iulie – 21. august

Programul este deschis oricărui ONG sau grup de inițiativă a cărei înregistrare făcută până la termenul limită este acceptată de Fundația Comunitară din Odorheiu Secuiesc.

2

Ambasadori
Aplicați ca ambasador
22. august – 11. septembrie

Oricine poate deveni ambasador dacă aleargă cel puțin 1 km, merge pe jos cel puțin 1 km, merge cu bicicleta cel puțin 1 km. De asemenea, poate participa și o persoană cu handicap, cu condiția ca aceasta să conducă scaunul și nu o mașină.

3

Donatori
Aplicați ca donator
12. septembrie – 8. octombrie

Oricine poate dona și poate oferi o sumă anume pentru ambasadorii aleși. Vă puteți înscrie online pe site-ul RUN for IT! Odorhei, indicând ambasadorul.

Sponzor principal

Parteneri