Légy a 11.
Fuss NEKI! Udvarhely
önkéntese!

Hogyan jelentkezz?

Ki lehet önkéntes?

Bárki lehet önkéntes kortól, nemtől, vallási, politikai és egyéb meggyőződéstől függetlenül. Fontos azonban, hogy az önkéntes Udvarhelyen vagy Udvarhely közelében lakjon vagy tartózkodjon.

Mit jelent az önkéntesség?

Az önkéntesség nem kötelező, szabad akaratból, a közösség érdekében végzett tevékenység, amiért nem jár fizetség vagy honorárium. Az önkéntességhez elsősorban elhatározásra, kitartásra és motivációra van szükség. Ha ez benned mind megvan, akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni a Fuss NEKI! önkéntes csapatába!

Hol, miben lehet önkénteskedni?

A 11. Fuss NEKI! Udvarhely esetében a jelentkezők a következő feladatok közül választhatnak:

Mit az, amit TE nyerhetsz az önkéntes munkával? / Mit adhat neked az önkéntes munka?

Az önkéntességet ma már a legtöbb helyen szakmai tapasztalatnak ismerik el (pl. iskolai vagy egyetemi felvételi, kollégiumba való bejutás, munkavállalás).

Önkéntes munkád tanúsításaként a program végén igazolást adunk neked.

Főtámogató

A projekt megvalósítói

Támogató

A Civil háromszög a közösségi filantrópiáért elnevezésű projektet a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány partnerségben a csíkszeredai The House Egyesülettel és a gyergyói Műhely Egyesülettel valósítja meg, és 99.935 euró értékű támogatásban részesül az Active Citizens Fund Románia programon keresztül, melyet Izland, Liechtenstein és Norvégia finanszíroz az EGT Alapok 2014-2021 által. A weboldal tartalma nem feltétlenül tükrözi az EGT és a Norvég Alapok 2014-2021 hivatalos álláspontját, további információkért kattintson a www.eeagrants.org oldalra. További információ az Active Citizens Fund Romániáról a www.activecitizensfund.ro oldalon található.