Miről
szól a FussNEKI!?

Mi a
Fuss NEKI!?

A Fuss NEKI! egy sporteseményre, futásra épülő adománygyűjtő program, amely a civil szervezetek, kezdeményezési csoportok közösségi kezdeményezéseit karolja fel, és ezek megvalósulásához segít előteremteni a szükséges pénzalapot.

Civil szervezetek, kezdeményezési csoportok, nagykövetek, adományozók (magánszemélyek, vállalkozások) és önkéntesek kapcsolódnak be. A program csúcspontja egy sportesemény, a jól ismert közös futás/gyaloglás a székelyudvarhelyi Városi Parkban, ugyanakkor a 2020 és 21-es évek mintájára nem csak a biciklisek, de bárki számára választható egy előzetesen meghatározott helyszín, ahol futhat/szaladhat és tekerhet az esemény napján, ugyanabban a rendelkezésre álló 2 órában, akár egyénlileg, akár csapatosan. 

A program
folyamata

Jövőképünk:

Küldetésünk:

Értékek, elvek:

A program folyamatának jobb megértése érdekében ajánljuk elolvasni a program szabályzatát is, amelyet itt tehet meg.

SZERVEZŐ

Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány
Székelyudvarhely, Kossuth Lajos u. 20. szám
Adószám: 23073451

Amennyiben szeretnél segítséget vagy információkat kérni, bátran telefonálj vagy írj üzenetet a következő személyeknek:

Tófalvi Beáta

Fuss NEKI! főszervező

Toth Eszter

Fuss NEKI! társszervező

Fuss NEKI! Udvarhely az előző évekből

Sikertörténetek, jó példák

Főtámogató

A projekt megvalósítói

Támogató

A Civil háromszög a közösségi filantrópiáért elnevezésű projektet a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány partnerségben a csíkszeredai The House Egyesülettel és a gyergyói Műhely Egyesülettel valósítja meg, és 99.935 euró értékű támogatásban részesül az Active Citizens Fund Románia programon keresztül, melyet Izland, Liechtenstein és Norvégia finanszíroz az EGT Alapok 2014-2021 által. A weboldal tartalma nem feltétlenül tükrözi az EGT és a Norvég Alapok 2014-2021 hivatalos álláspontját, további információkért kattintson a www.eeagrants.org oldalra. További információ az Active Citizens Fund Romániáról a www.activecitizensfund.ro oldalon található.